Brisanje naloga

Poslednje ažuriranje: 27. септембар 2026.

Astroscope nalog i podatke povezane sa njim možete obrisati u bilo kom trenutku - u aplikaciji ili putem e-pošte. Brisanje je trajno i ne može se poništiti.

U aplikaciji

  1. Otvorite svoj profil

    U aplikaciji Astroscope dodirnite ikonu svog profila na vrhu glavnog ekrana.

  2. Dodirnite «Obrišite nalog»

    U odeljku «Nalog» dodirnite «Obrišite nalog».

  3. Potvrdite

    Dodirnite «Da, obriši». Vaš nalog i podaci povezani sa njim biće obrisani.

Koristite aplikaciju kao gost? «Obrišite nalog» se pojavljuje nakon što se prijavite pomoću Apple ili Google naloga u istom odeljku «Nalog». Ili nam pišite - pogledajte odeljak u nastavku.
Brisanje naloga ne otkazuje pretplatu. Otkažite je u svom App Store ili Google Play nalogu - pogledajte Uslovi pretplate.

Putem e-pošte

Pišite na hi@astroscope-app.com sa naslovom «Delete my account» sa adrese e-pošte vašeg Apple ili Google naloga ili nam navedite ime i datum rođenja iz profila. Nalog ćemo obrisati u roku od 30 dana i potvrditi brisanje putem e-pošte.

Šta se briše

  • vaš nalog i profil: ime, pol, horoskopski znak, datum, vreme i mesto rođenja;
  • osobe koje ste dodali i njihovi podaci o rođenju;
  • vaši razgovori sa AI astrologom i AI čitačem tarota, vaša tumačenja i otpremljeni snimci ekrana;
  • vaša podešavanja i token za obaveštenja.

Šta se može zadržati

  • evidencija kupovina koju čuvaju Apple, Google i RevenueCat i podaci koje moramo čuvati prema zakonu;
  • statistički podaci koji vas više ne identifikuju.

Imate pitanja o ovom dokumentu? Pišite nam na hi@astroscope-app.com.

Ovaj dokument je dostupan na više jezika. Ako se prevod razlikuje od verzije na engleskom jeziku, merodavna je verzija na engleskom jeziku.

Get your free reading