Odstránenie účtu

Naposledy aktualizované: 27. septembra 2026

Svoj účet Astroscope a údaje, ktoré sú s ním spojené, môžete kedykoľvek odstrániť - v aplikácii alebo e-mailom. Odstránenie je trvalé a nemožno ho vrátiť späť.

V aplikácii

  1. Otvorte svoj profil

    V aplikácii Astroscope klepnite na ikonu svojho profilu v hornej časti hlavnej obrazovky.

  2. Klepnite na «Zmazať účet»

    V časti «Účet» klepnite na «Zmazať účet».

  3. Potvrďte

    Klepnite na «Áno, zmazať». Váš účet a údaje, ktoré sú s ním spojené, sa odstránia.

Používate aplikáciu ako hosť? Možnosť «Zmazať účet» sa zobrazí po prihlásení pomocou Apple alebo Google v rovnakej časti «Účet». Alebo nám napíšte - pozri nižšie.
Odstránením účtu sa predplatné nezruší. Zrušte ho vo svojom účte App Store alebo Google Play - pozri Podmienky predplatného.

E-mailom

Napíšte na hi@astroscope-app.com s predmetom «Delete my account» z e-mailovej adresy svojho účtu Apple alebo Google alebo nám oznámte svoje meno a dátum narodenia uvedené v profile. Účet odstránime do 30 dní a potvrdenie vám zašleme e-mailom.

Čo sa odstráni

  • váš účet a profil: meno, pohlavie, znamenie zverokruhu, dátum, čas a miesto narodenia;
  • osoby, ktoré ste pridali, a ich údaje o narodení;
  • vaše konverzácie s AI astrológom a AI tarotovým vykladačom, vaše výklady a nahrané snímky obrazovky;
  • vaše nastavenia a token notifikácií.

Čo môže zostať uchované

  • záznamy o nákupoch, ktoré uchovávajú Apple, Google a RevenueCat, a údaje, ktoré musíme uchovávať zo zákona;
  • štatistiky, ktoré vás už neidentifikujú.

Máte otázky k tomuto dokumentu? Napíšte nám na hi@astroscope-app.com.

Tento dokument je dostupný vo viacerých jazykoch. Ak sa preklad líši od anglickej verzie, rozhodujúca je anglická verzia.

Get your free reading