מחיקת החשבון שלכם

עודכן לאחרונה: 27 בספטמבר 2026

תוכלו למחוק את חשבון Astroscope שלכם ואת הנתונים המקושרים אליו בכל עת - באפליקציה או בדוא"ל. המחיקה היא סופית ולא ניתן לבטלה.

באפליקציה

  1. פתחו את הפרופיל שלכם

    באפליקציית Astroscope, הקישו על סמל הפרופיל שלכם בחלק העליון של המסך הראשי.

  2. הקישו על «מחיקת חשבון»

    בקטע «חשבון», הקישו על «מחיקת חשבון».

  3. אשרו

    הקישו על «כן, למחוק». החשבון שלכם והנתונים המקושרים אליו יימחקו.

משתמשים באפליקציה כאורחים? «מחיקת חשבון» מופיע לאחר שאתם מתחברים באמצעות Apple או Google באותו קטע «חשבון». לחלופין, כתבו לנו - ראו להלן.
מחיקת החשבון שלכם אינה מבטלת את המינוי. בטלו אותו בחשבון App Store או Google Play שלכם - ראו את תנאי המינוי.

בדוא"ל

כתבו לכתובת hi@astroscope-app.com בנושא «Delete my account» מכתובת הדוא"ל של חשבון Apple או Google שלכם, או ציינו בפנייתכם את שמכם ואת תאריך הלידה שלכם כפי שהם מופיעים בפרופיל. נמחק את החשבון בתוך 30 ימים ונאשר זאת בדוא"ל.

מה נמחק

  • החשבון והפרופיל שלכם: שם, מגדר, מזל, תאריך, שעת ומקום הלידה;
  • האנשים שהוספתם ונתוני הלידה שלהם;
  • השיחות שלכם עם האסטרולוג המבוסס על AI ועם קורא קלפי הטארוט המבוסס על AI, הקריאות שלכם וצילומי המסך שהעליתם;
  • ההגדרות שלכם והאסימון להתראות.

מה עשוי להישמר

  • רשומות רכישה ש-Apple, Google ו-RevenueCat שומרים, ונתונים שאנו מחויבים לשמור לפי דין;
  • נתונים סטטיסטיים שאינם מאפשרים עוד לזהות אתכם.

יש לכם שאלות לגבי מסמך זה? כתבו לנו בכתובת hi@astroscope-app.com.

מסמך זה זמין בכמה שפות. אם קיים הבדל בין תרגום כלשהו לבין הגרסה באנגלית, הגרסה באנגלית היא הקובעת.

Get your free reading