Slet din konto

Senest opdateret: 27. september 2026

Du kan til enhver tid slette din Astroscope-konto og de data, der er knyttet til den - i appen eller via e-mail. Sletning er permanent og kan ikke fortrydes.

I appen

  1. Åbn din profil

    Tryk på dit profilikon øverst på hovedskærmen i Astroscope-appen.

  2. Tryk på «Slet Konto»

    Tryk på «Slet Konto» i sektionen «Konto».

  3. Bekræft

    Tryk på «Ja, slet». Din konto og de data, der er knyttet til den, slettes.

Bruger du appen som gæst? «Slet Konto» vises, når du logger ind med Apple eller Google i den samme sektion «Konto». Eller skriv til os - se nedenfor.
Sletning af din konto opsiger ikke dit abonnement. Opsig det på din App Store- eller Google Play-konto - se Abonnementsvilkår.

Via e-mail

Skriv til hi@astroscope-app.com med emnet «Delete my account» fra e-mailadressen til din Apple- eller Google-konto, eller oplys dit navn og din fødselsdato fra profilen. Vi sletter kontoen inden for 30 dage og bekræfter det via e-mail.

Hvad slettes

  • din konto og profil: navn, køn, stjernetegn, fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested;
  • de personer, du har tilføjet, og deres fødselsdata;
  • dine samtaler med AI-astrologen og AI-tarotlæsningen, dine læsninger og uploadede skærmbilleder;
  • dine indstillinger og din meddelelsestoken.

Hvad kan blive gemt

  • købsbilag, som Apple, Google og RevenueCat opbevarer, samt data, vi skal opbevare i henhold til loven;
  • statistik, der ikke længere kan identificere dig.

Spørgsmål til dette dokument? Skriv til os på hi@astroscope-app.com.

Dette dokument findes på flere sprog. Hvis en oversættelse afviger fra den engelske version, er den engelske version gældende.

Get your free reading