Uygulamada
- Profilinizi açın
Astroscope uygulamasında ana ekranın üst kısmındaki profil simgenize dokunun.
- «Hesabı Sil» seçeneğine dokunun
«Hesap» bölümünde «Hesabı Sil» seçeneğine dokunun.
- Onaylayın
«Evet, sil» seçeneğine dokunun. Hesabınız ve buna bağlı veriler silinir.
Uygulamayı misafir olarak mı kullanıyorsunuz? «Hesabı Sil» seçeneği, aynı «Hesap» bölümünde Apple veya Google ile giriş yaptıktan sonra görünür. Ya da bize yazın - aşağıya bakın.
Hesabınızı silmek aboneliğinizi iptal etmez. App Store veya Google Play hesabınızdan iptal edin - Abonelik Koşulları bölümüne bakın.
E-posta yoluyla
Apple veya Google hesabınızın e-posta adresinden, konu kısmına «Delete my account» yazarak hi@astroscope-app.com adresine yazın veya profildeki adınızı ve doğum tarihinizi bize bildirin. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-posta ile onaylarız.
Silinenler
- hesabınız ve profiliniz: ad, cinsiyet, burç, doğum tarihi, saati ve yeri;
- eklediğiniz kişiler ve onların doğum verileri;
- AI astrologu ve AI tarot okuyucusuyla yaptığınız sohbetler, açılımlarınız ve yüklediğiniz ekran görüntüleri;
- ayarlarınız ve bildirim belirteciniz.
Saklanabilecekler
- Apple, Google ve RevenueCat tarafından saklanan satın alma kayıtları ile yasalar uyarınca saklamamız gereken veriler;
- artık sizi tanımlamayan istatistikler.