I appen
- Öppna din profil
Tryck på din profilikon högst upp på huvudskärmen i Astroscope-appen.
- Tryck på «Radera Konto»
Tryck på «Radera Konto» i avsnittet «Konto».
- Bekräfta
Tryck på «Ja, radera». Ditt konto och uppgifterna som är kopplade till det raderas.
Använder du appen som gäst? «Radera Konto» visas när du har loggat in med Apple eller Google i samma avsnitt «Konto». Eller skriv till oss - se nedan.
Att radera ditt konto avslutar inte prenumerationen. Avsluta den i ditt App Store- eller Google Play-konto - se Prenumerationsvillkor.
Via e-post
Skriv till hi@astroscope-app.com med ämnet «Delete my account» från e-postadressen till ditt Apple- eller Google-konto, eller ange ditt namn och födelsedatum från profilen. Vi raderar kontot inom 30 dagar och bekräftar via e-post.
Vad som raderas
- ditt konto och din profil: namn, kön, stjärntecken, födelsedatum, födelsetid och födelseort;
- personerna du har lagt till och deras födelseuppgifter;
- dina konversationer med AI-astrologen och AI-tarotläsaren, dina läsningar och uppladdade skärmbilder;
- dina inställningar och din notistoken.
Vad som kan sparas
- köpregister som Apple, Google och RevenueCat sparar samt uppgifter som vi måste spara enligt lag;
- statistik som inte längre kan identifiera dig.