Қолданбада
- Профильді ашыңыз
Astroscope қолданбасында негізгі экранның жоғарғы жағындағы профиль белгішесін түртіңіз.
- «Аккаунтты жою» тармағын түртіңіз
«Аккаунт» бөлімінде «Аккаунтты жою» тармағын түртіңіз.
- Растаңыз
«Иә, жою» тармағын түртіңіз. Тіркелгіңіз және оған байланыстырылған деректер жойылады.
Қолданбаны қонақ ретінде пайдаланасыз ба? «Аккаунтты жою» тармағы сол «Аккаунт» бөлімінде Apple немесе Google арқылы кіргеннен кейін пайда болады. Немесе бізге жазыңыз - төмендегі ақпаратты қараңыз.
Тіркелгіні жою жазылымнан бас тартуды білдірмейді. Одан App Store немесе Google Play есептік жазбаңызда бас тартыңыз - Жазылым шарттары құжатын қараңыз.
Электрондық пошта арқылы
hi@astroscope-app.com мекенжайына Apple немесе Google есептік жазбаңыздың электрондық пошта мекенжайынан «Delete my account» тақырыбымен жазыңыз немесе профильдегі атыңыз бен туған күніңізді хабарлаңыз. Тіркелгіні 30 күн ішінде жойып, бұл туралы электрондық пошта арқылы растаймыз.
Не жойылады
- тіркелгіңіз бен профиліңіз: аты-жөніңіз, жынысыңыз, зодиак белгіңіз, туған күніңіз, уақытыңыз бен жеріңіз;
- сіз қосқан адамдар және олардың туған деректері;
- AI астрологы және AI таро оқырманымен сөйлесулеріңіз, ашылымдарыңыз және жүктеген скриншоттарыңыз;
- баптауларыңыз бен хабарландыру токені.
Не сақталуы мүмкін
- Apple, Google және RevenueCat сақтайтын сатып алу жазбалары және заң бойынша сақтауға міндетті деректер;
- сізді бұдан былай сәйкестендірмейтін статистика.