აპში
- გახსენით თქვენი პროფილი
Astroscope-ის აპში შეეხეთ თქვენი პროფილის ხატულას მთავარი ეკრანის ზედა ნაწილში.
- შეეხეთ «ანგარიშის წაშლა»
განყოფილებაში «ანგარიში» შეეხეთ «ანგარიშის წაშლა».
- დაადასტურეთ
შეეხეთ «დიახ, წაშლა». თქვენი ანგარიში და მასთან დაკავშირებული მონაცემები წაიშლება.
აპს სტუმრის სახით იყენებთ? «ანგარიშის წაშლა» გამოჩნდება მას შემდეგ, რაც იმავე განყოფილებაში «ანგარიში» Apple-ით ან Google-ით შეხვალთ. ან მოგვწერეთ - იხილეთ ქვემოთ.
ანგარიშის წაშლა გამოწერას არ აუქმებს. გააუქმეთ ის თქვენს App Store-ის ან Google Play-ის ანგარიშში - იხილეთ გამოწერის პირობები.
ელფოსტით
მოგვწერეთ მისამართზე hi@astroscope-app.com სათაურით «Delete my account» თქვენი Apple-ის ან Google-ის ანგარიშის ელფოსტის მისამართიდან, ან მოგვწერეთ პროფილში მითითებული სახელი და დაბადების თარიღი. ანგარიშს 30 დღის განმავლობაში წავშლით და ამის შესახებ ელფოსტით დაგიდასტურებთ.
რა იშლება
- თქვენი ანგარიში და პროფილი: სახელი, სქესი, ზოდიაქოს ნიშანი, დაბადების თარიღი, დრო და ადგილი;
- თქვენ მიერ დამატებული ადამიანები და მათი დაბადების მონაცემები;
- თქვენი საუბრები AI ასტროლოგთან და AI ტაროს მკითხველთან, თქვენი გაშლები და ატვირთული ეკრანის ანაბეჭდები;
- თქვენი პარამეტრები და შეტყობინებების ტოკენი.
რა შეიძლება დარჩეს
- შესყიდვების ჩანაწერები, რომლებსაც Apple, Google და RevenueCat ინახავენ, და მონაცემები, რომელთა შენახვაც კანონით გვევალება;
- სტატისტიკა, რომლითაც თქვენი იდენტიფიცირება აღარ არის შესაძლებელი.