Konto kustutamine

Viimati uuendatud: 27. september 2026

Võite oma Astroscope'i konto ja sellega seotud andmed igal ajal kustutada - rakenduses või e-posti teel. Kustutamine on püsiv ja seda ei saa tagasi võtta.

Rakenduses

  1. Avage oma profiil

    Puudutage Astroscope'i rakenduse põhikuva ülaosas oma profiiliikooni.

  2. Puudutage «Kustuta konto»

    Puudutage jaotises «Konto» nuppu «Kustuta konto».

  3. Kinnitage

    Puudutage «Jah, kustuta». Teie konto ja sellega seotud andmed kustutatakse.

Kas kasutate rakendust külalisena? «Kustuta konto» kuvatakse pärast sama «Konto» jaotise kaudu Apple'i või Google'iga sisselogimist. Või kirjutage meile - vt allpool.
Konto kustutamine ei tühista teie tellimust. Tühistage see oma App Store'i või Google Play kontol - vt Tellimuse tingimused.

E-posti teel

Kirjutage aadressil hi@astroscope-app.com, kasutades teemana «Delete my account», oma Apple'i või Google'i konto e-posti aadressilt või teatage meile oma profiilil olev nimi ja sünnikuupäev. Kustutame konto 30 päeva jooksul ja kinnitame seda e-posti teel.

Mida kustutatakse

  • teie konto ja profiil: nimi, sugu, sodiaagimärk, sünnikuupäev, sünnikellaaeg ja sünnikoht;
  • teie lisatud inimesed ja nende sünniandmed;
  • teie vestlused AI-astroloogi ja AI-tarot-lugejaga, teie lugemised ning üles laaditud ekraanipildid;
  • teie seaded ja teavituste tunnus.

Mida võidakse säilitada

  • ostudokumendid, mida Apple, Google ja RevenueCat säilitavad, ning andmed, mida peame seaduse kohaselt säilitama;
  • statistika, mille põhjal ei ole teid enam võimalik tuvastada.

Kas teil on selle dokumendi kohta küsimusi? Kirjutage meile aadressil hi@astroscope-app.com.

See dokument on saadaval mitmes keeles. Kui tõlge erineb ingliskeelsest versioonist, kehtib ingliskeelne versioon.

Get your free reading