Στην εφαρμογή
- Ανοίξτε το προφίλ σας
Στην εφαρμογή Astroscope, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο επάνω μέρος της κύριας οθόνης.
- Πατήστε «Διαγραφή Λογαριασμού»
Στην ενότητα «Λογαριασμός», πατήστε «Διαγραφή Λογαριασμού».
- Επιβεβαιώστε
Πατήστε «Ναι, διαγραφή». Ο λογαριασμός σας και τα δεδομένα που συνδέονται με αυτόν διαγράφονται.
Μέσω email
Γράψτε στη διεύθυνση hi@astroscope-app.com με θέμα «Delete my account» από τη διεύθυνση email του λογαριασμού Apple ή Google σας ή αναφέρετε το όνομα και την ημερομηνία γέννησης από το προφίλ σας. Θα διαγράψουμε τον λογαριασμό εντός 30 ημερών και θα σας το επιβεβαιώσουμε μέσω email.
Τι διαγράφεται
- ο λογαριασμός και το προφίλ σας: όνομα, φύλο, ζώδιο, ημερομηνία, ώρα και τόπος γέννησης;
- τα άτομα που προσθέσατε και τα δεδομένα γέννησής τους;
- οι συνομιλίες σας με τον AI αστρολόγο και τον AI αναγνώστη ταρώ, οι αναγνώσεις σας και τα στιγμιότυπα οθόνης που ανεβάσατε;
- οι ρυθμίσεις σας και το διακριτικό ειδοποιήσεων.
Τι ενδέχεται να διατηρηθεί
- αρχεία αγορών που διατηρούν η Apple, η Google και η RevenueCat, καθώς και δεδομένα που υποχρεούμαστε να διατηρούμε βάσει του νόμου;
- στατιστικά στοιχεία που δεν σας ταυτοποιούν πλέον.