У дадатку
- Адкрыйце профіль
У дадатку Astroscope націсніце значок профілю ўверсе галоўнага экрана.
- Націсніце «Выдаліць уліковы запіс»
У раздзеле «Акаўнт» націсніце «Выдаліць уліковы запіс».
- Пацвердзіце
Націсніце «Так, выдаліць». Ваш уліковы запіс і звязаныя з ім даныя будуць выдалены.
Карыстаецеся дадаткам як госць? «Выдаліць уліковы запіс» з'явіцца пасля ўваходу з дапамогай Apple або Google у тым жа раздзеле «Акаўнт». Або напішыце нам - гл. ніжэй.
Выдаленне ўліковага запісу не адмяняе падпіску. Адмяніце яе ва ўліковым запісе App Store або Google Play - гл. Умовы падпіскі.
Па электроннай пошце
Напішыце на hi@astroscope-app.com з тэмай «Delete my account» з адраса электроннай пошты вашага ўліковага запісу Apple або Google альбо паведаміце нам сваё імя і дату нараджэння з профілю. Мы выдалім уліковы запіс на працягу 30 дзён і пацвердзім гэта па электроннай пошце.
Што выдаляецца
- ваш уліковы запіс і профіль: імя, пол, знак задыяку, дата, час і месца нараджэння;
- дададзеныя вамі людзі і іх даныя аб нараджэнні;
- вашыя размовы з AI-астролагам і AI-таролагам, вашы расклады і загружаныя здымкі экрана;
- вашыя налады і токен апавяшчэнняў.
Што можа захоўвацца
- запісы аб пакупках, якія захоўваюць Apple, Google і RevenueCat, а таксама даныя, якія мы абавязаны захоўваць паводле закона;
- статыстыка, якая больш не дазваляе вас ідэнтыфікаваць.